Για Επισκέπτες

Συχνές Ερωτήσεις για Επισκέπτες

Το σύστημα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή  08.00 έως 21.00 και το Σάββατο 09.00 – 16.00. Τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες η στάθμευση είναι δωρεάν.

Η μέγιστη διάρκεια στάθμευσης είναι 4 ώρες ανά τομέα. Μετά την λήξη του μέγιστου χρόνου στάθμευσης θα πρέπει ο οδηγός να μετακινεί το όχημά του σε άλλο τομέα διαφορετικά θα βεβαιώνεται κλήση.

Το κόστος στάθμευσης είναι 1,70€/ώρα. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες πληρώνουν αναλογικά το κόστος σε σχέση με το χρόνο στάθμευσής τους. Δηλαδή εάν κάποιος σταθμεύσει για 50 λεπτά θα πληρώσει το αναλογούν ποσό και όχι το ποσό για μια ολόκληρη ώρα.

Μπορείτε να δείτε εδώ μέσα από τον interactive χάρτη τα σημεία πώλησης χρόνου. Τα στοιχεία που θα χρειαστείτε είναι ο αριθμός κυκλοφορίας (πινακίδα) και ο τομέας που αναγράφεται στη πληροφοριακή πινακίδα, η οποία είναι τοποθετημένη σε κάθε πλευρά οικοδομικού τετραγώνου στο οποίο ισχύει  η ελεγχόμενη στάθμευση.

Απόλυτα. Για τις οικονομικές συναλλαγές σας υπάρχουν όλες οι απαιτούμενες πιστοποιήσεις ασφάλειας. Επιπρόσθετα, κάθε χρέωση γίνεται κατ’ εντολή σας μόνο με το αντίτιμο του χρόνου στάθμευσης που δηλώνετε κάθε φορά.

Μπορείτε να αυξήσετε το υπόλοιπο του ηλεκτρονικού σας πορτοφολιού είτε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα μέσα από την εφαρμογή ή το www.myparkpal.gr είτε με αγορά προπληρωμένης κάρτας ParkPal από ένα από τα σημεία πώλησης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Βεβαίως, ως εγγεγραμμένος χρήστης έχετε πλήρη εικόνα του ιστορικού και μπορείτε επίσης να το εκτυπώσετε ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να δείτε το ιστορικό συναλλαγών σας μέσα από την εφαρμογή ParkPal ή μέσα από τον λογαριασμό σας myparkpal. Σας παρέχεται δε, η δυνατότητα αποστολής του ιστορικού συναλλαγών σας στον προσωπικό ηλεκτρονικό σας λογαριασμό.

Βεβαίως, μπορείτε εύκολα ως εγγεγραμμένος χρήστης μέσα από την εφαρμογή ParkPal να συμπληρώσετε τον αριθμό κυκλοφορίας του πελάτη σας και να νομιμοποιήσετε με δικό σας κόστος την στάθμευσή του.