ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Διαδικασία Εγγραφής και Λειτουργίας


Η εγγραφή στο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης είναι εύκολη και απλή, ενώ επιπλέον παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα στον επισκέπτη – οδηγό.  Η εγγραφή στο THESi συμφέρει τους εγγεγραμμένους χρήστες, γιατί προσφέρει:

 • Πολλαπλές δυνατότητες στάθμευσης: α) με χρήση της εφαρμογής ParkPal, β) με τηλεφωνική κλήση, γ) με αποστολή sms
 • Χρέωση στάθμευσης ανά λεπτό – αναλογική χρέωση
 • Έλεγχο ιστορικού σταθμεύσεων
 • Στάθμευση πολλαπλών οχημάτων

 

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί και εύκολοι τρόποι εγγραφής:

Α) Μέσω της εφαρμογής ParkPal app

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το εγχειρίδιο λειτουργίας και να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για τη διαδικασία εγγραφής και λειτουργίας της «έξυπνης» εφαρμογής ParkPal app.


 

Β) Μέσω της σελίδας mypakpal 

Η σελίδα myparkpal προσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής και επίσης τη δυνατότητα διαχείρισης του μοναδικού λογαριασμού χρήστη, που δημιουργείται μετά την εγγραφή σας σε αυτή. Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το εγχειρίδιο λειτουργίας και να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για τη διαδικασία εγγραφής, καθώς και τις δυνατότητες που σας παρέχονται μέσα από τον λογαριασμό σας myparkpal.

Η διαδικασία Στάθμευσης των Εγγεγραμμένων Χρηστών μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

 1. Μέσω της εφαρμογής ParkPal app – η διαδικασία περιγράφεται αναλυτικά στο εγχειρίδιο του (πατήστε εδώ)
 2. Με τηλεφωνική κλήση
 3. Με αγορά χρόνου από τα σημεία POS (όπως ισχύει και για τους μη εγγεγραμμένους χρήστες)

Ως εγγεγραμμένος χρήστης συνδέετε τον αριθμό του κινητού σας με τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος ή των οχημάτων σας. Έτσι, το THESi, το «έξυπνο» Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης, αναγνωρίζει τον αριθμό σας είτε μέσα από τηλεφωνική κλήση, είτε μέσα από την ParkPal app, είτε από την αποστολή SMS. Στη συνέχεια περιγράφεται η διαδικασία στάθμευσης μέσα από τηλεφωνική κλήση και αποστολή SMS. Για την περιγραφή της διαδικασίας στάθμευσης μέσω της εφαρμογής ParkPal app, παρακαλώ πατήσετε εδώ.

Στάθμευση μέσω τηλεφωνικής κλήσης


Ως εγγεγραμμένος χρήστης, καλείτε από το δηλωθέν κινητό σας τηλέφωνο τον αριθμό 15102 ή το 231 231 5404  (με αστική χρέωση και στους δύο περιπτώσεις). Το κέντρο τότε σάς δίνει διάφορες δυνατότητες, που περιλαμβάνουν: τη στάθμευση, την ενημέρωση για τις δυνατότητες εγγραφής και λειτουργίας του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης καθώς και τη δυνατότητα σύνδεσης με το helpdesk για την υποστήριξη σε περίπτωση προβλήματος.

Ως χρήστης που θέλετε να σταθμεύσετε με τηλεφωνική κλήση, ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

 1. Πατάτε το πλήκτρο «1». Το σύστημα αναγνωρίζει το όχημα, χάρη στη σύνδεση που έχετε κάνει μεταξύ του κινητού σας και του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματός σας. Σε περίπτωση που έχετε συνδέσει περισσότερα από ένα οχήματα, το σύστημα σας καλεί να επιλέξετε το όχημα το οποίο επιθυμείτε να σταθμεύσετε.
 2. Δηλώνετε τον πενταψήφιο αριθμό ΤΟΜΕΑ (που αναγράφεται στην πληροφοριακή πινακίδα).
 3. Πατάτε το πλήκτρο «1» για επιβεβαίωση.
 4. Ολοκληρώνετε τη στάθμευση. – Η όλη διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο από 1 λεπτό!

Για να σταματήσετε τη στάθμευση, απλά καλείτε στον ίδιο αριθμό και πατάτε το πλήκτρο «1». Με αυτόν τον τρόπο τερματίζετε άμεσα τη στάθμευση, πληρώνοντας από το «ηλεκτρονικό πορτοφόλι» σας το αναλογούν ποσό σε σχέση με τον συνολικό χρόνο στάθμευσής σας.

Προσοχή:

 • Το κινητό τηλέφωνό σας δεν πρέπει να έχει απόκρυψη αριθμού.
 • Προϋπόθεση για την πραγματοποίηση αυτής της λειτουργίας είναι να έχετε το ζητούμενο ποσό της στάθμευσης στο «ηλεκτρονικό πορτοφόλι» σας.
 • Ο μέγιστος Χρόνος Στάθμευσης είναι 4 ώρες.

Στάθμευση με SMS


Ως εγγεγραμμένος χρήστης αποστέλλετε στον αριθμό 6980 255 555 ένα SMS με τα στοιχεία αναγνώρισης του οχήματος (αριθμό κυκλοφορίας) και τον αριθμό ΤΟΜΕΑ, στον οποίο θέλετε να σταθμεύσετε.

Το σύστημα σάς αναγνωρίζει αυτόματα και ενεργοποιεί τη στάθμευση.

Με την ίδια διαδικασία, δηλαδή με αποστολή μηνύματος, μπορείτε, όταν το θελήσετε, να τερματίσετε τη στάθμευση.

Προϋπόθεση για την πραγματοποίηση αυτής της λειτουργίας είναι να έχετε αρκετό υπόλοιπο στο «ηλεκτρονικό πορτοφόλι» σας.