Διαδικασία Εγγραφής και Στάθμευσης

Διαδικασία Εγγραφής και Στάθμευσης


Η εγγραφή στο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης είναι εύκολη και απλή, ενώ επιπλέον παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα στον επισκέπτη – οδηγό.  Η εγγραφή στο THESi συμφέρει τους εγγεγραμμένους χρήστες, γιατί προσφέρει:

 • Πολλαπλές δυνατότητες στάθμευσης: α) με χρήση της εφαρμογής ParkPal, β) με τηλεφωνική κλήση, γ) με αποστολή sms
 • Χρέωση στάθμευσης ανά λεπτό – αναλογική χρέωση
 • Έλεγχο ιστορικού σταθμεύσεων
 • Στάθμευση πολλαπλών οχημάτων

Εγγραφή στην εφαρμογή ParkPal


Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το εγχειρίδιο λειτουργίας και να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για τη διαδικασία εγγραφής και λειτουργίας της «έξυπνης» εφαρμογής ParkPal app.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης του λογαριασμού σας. Θα πρέπει να κάνετε κλικ στο link που αναφέρεται στο mail για να επικυρωθεί ο λογαριασμός σας. Κοιτάξτε για αυτό το mail και στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam). Αν δε το λάβετε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@parkpal.gr.

Εγγραφή στo myparkpal.gr


Η σελίδα myparkpal προσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής και επίσης τη δυνατότητα διαχείρισης του μοναδικού λογαριασμού χρήστη, που δημιουργείται μετά την εγγραφή σας σε αυτή. Η εγγραφή στο myparkpal.gr είναι απαραίτητη προϋπόθεση για χρήση της υπηρεσίας στάθμευσης μέσω τηλεφωνικής κλήσης ή SMS.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακόμα και αν έχετε εγγραφεί ήδη μέσω του app, κατά την πρώτη σύνδεσή σας στο myparkpal.gr θα πρέπει να πραγματοποιήσετε εγγραφή και στην ιστοσελίδα (με το ίδιο τηλέφωνο και mail όπως στο app) έτσι ώστε να καταχωρήσετε και έναν αριθμητικό κωδικό PIN που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν θέλετε να σταθμεύσετε μέσω τηλεφωνικής κλήσης ή SMS.

Η διαδικασία Στάθμευσης των Εγγεγραμμένων Χρηστών μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

 1. Μέσω της εφαρμογής ParkPal app – η διαδικασία περιγράφεται αναλυτικά στο εγχειρίδιο του (πατήστε εδώ)
 2. Με τηλεφωνική κλήση
 3. Με αγορά χρόνου από τα σημεία POS (όπως ισχύει και για τους μη εγγεγραμμένους χρήστες)

Ως εγγεγραμμένος χρήστης συνδέετε τον αριθμό του κινητού σας με τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος ή των οχημάτων σας. Έτσι, το THESi, το «έξυπνο» Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης, αναγνωρίζει τον αριθμό σας είτε μέσα από τηλεφωνική κλήση, είτε μέσα από την ParkPal app, είτε από την αποστολή SMS. Στη συνέχεια περιγράφεται η διαδικασία στάθμευσης μέσα από τηλεφωνική κλήση και αποστολή SMS. Για την περιγραφή της διαδικασίας στάθμευσης μέσω της εφαρμογής ParkPal app, παρακαλώ πατήσετε εδώ.

Στάθμευση μέσω της εφαρμογής ParkPal


Η διαδικασία στάθμευσης περιγράφεται αναλυτικά στο εγχειρίδιο της εφαρμογής (πατήστε εδώ).

Στάθμευση μέσω τηλεφωνικής κλήσης


Ως εγγεγραμμένος χρήστης, καλείτε από το δηλωθέν κινητό σας τηλέφωνο τον αριθμό 15102 ή το 231 231 5404  (με αστική χρέωση και στους δύο περιπτώσεις). Το κέντρο τότε σάς δίνει διάφορες δυνατότητες, που περιλαμβάνουν: τη στάθμευση, την ενημέρωση για τις δυνατότητες εγγραφής και λειτουργίας του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης καθώς και τη δυνατότητα σύνδεσης με το helpdesk για την υποστήριξη σε περίπτωση προβλήματος.

Ως χρήστης που θέλετε να σταθμεύσετε με τηλεφωνική κλήση, ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

 1. Πατάτε το πλήκτρο «1». Το σύστημα αναγνωρίζει το όχημα, χάρη στη σύνδεση που έχετε κάνει μεταξύ του κινητού σας και του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματός σας. Σε περίπτωση που έχετε συνδέσει περισσότερα από ένα οχήματα, το σύστημα σας καλεί να επιλέξετε το όχημα το οποίο επιθυμείτε να σταθμεύσετε.
 2. Δηλώνετε τον πενταψήφιο αριθμό ΤΟΜΕΑ (που αναγράφεται στην πληροφοριακή πινακίδα).
 3. Πατάτε το πλήκτρο «1» για επιβεβαίωση.
 4. Ολοκληρώνετε τη στάθμευση. – Η όλη διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο από 1 λεπτό!

Για να σταματήσετε τη στάθμευση, απλά καλείτε στον ίδιο αριθμό και πατάτε το πλήκτρο «1». Με αυτόν τον τρόπο τερματίζετε άμεσα τη στάθμευση, πληρώνοντας από το «ηλεκτρονικό πορτοφόλι» σας το αναλογούν ποσό σε σχέση με τον συνολικό χρόνο στάθμευσής σας.

Προσοχή:

 • Το κινητό τηλέφωνό σας δεν πρέπει να έχει απόκρυψη αριθμού.
 • Προϋπόθεση για την πραγματοποίηση αυτής της λειτουργίας είναι να έχετε το ζητούμενο ποσό της στάθμευσης στο «ηλεκτρονικό πορτοφόλι» σας.
 • Ο μέγιστος Χρόνος Στάθμευσης είναι 4 ώρες.

Στάθμευση με SMS


Απαραίτητη προϋπόθεση για να σταθμεύσετε με SMS είναι να έχετε εγγραφεί στο myparkpal.gr. Κατά την εγγραφή σας στο myparkpal.gr εισάγετε και έναν κωδικό PIN. Αυτός ο κωδικός είναι απαραίτητος για την στάθμευσή σας με SMS. Επίσης, θα πρέπει να έχετε ορίσει την πινακίδα κυκλοφορίας σας μέσω το myparkpal.gr.

Για να ξεκινήσετε τη στάθμευση στέλνετε το εξής SMS στο 6980255555:

<PIN> START <ΤΟΜΕΑΣ>

Δηλαδή, αν ο κωδικός PIN σας είναι 1234 και θέλετε να ξεκινήσετε στάθμευση στον τομέα 19151 τότε στέλνετε το εξής:

1234 START 19151

Θα λάβετε απαντητικό μήνυμα επιτυχίας ή αποτυχίας. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν δεν λάβετε απαντητικό μήνυμα μην ξαναστείλετε SMS.

Αν η στάθμευση ξεκινήσει με επιτυχία θα ενημερωθείτε στο απαντητικό SMS για το μέχρι πότε ισχύει η στάθμευσή σας.

Αν θέλετε να σταματήσετε πιο νωρίς τη στάθμευση τότε πρέπει να στείλετε το εξής SMS:

<PIN> STOP

Για παράδειγμα, στην παραπάνω περίπτωση:

1234 STOP